ESDEC – konštrukcie

Univerzálny hák

Univerzálna príchytka panelu

Ukončovací diel pre príchytku

Montážna kolajnica

Click prípravok pre optimizér 

ESDEC – konštrukcie pre fotovoltaické elektrárne

Inovatívne riešenie konštrukcií pre fotovoltaické elektrárne – ESDEC ako jediný ponúka konštrukcie so systémom Click.
ESDEC ponúka 20-ročnú záruku na všetky svoje systémy.

 

Sortiment ESDEC:
  • ClickFit EVO – sedlové strechy / krytina škridľa/

Vďaka univerzálnosti máte k dispozícii konštrukciu ,ktorá Vám zabezpečí variabilitu nakoľko nie je nutné kotvenie do krokvy.U štandardných konštrukcií nie je v každom prípade  možné počas obhliadky odhadnúť ,ako bude reálne možné inštalovať konštrukciu v závislosti na vzdialenosti krokvy. Zároveň hrozí nebezpečenstvo rozštiepenia krokvy vrutmi do dreva  , ak sú krokvy príliš tenké /5-6cm väzníkový krov/ . ESDEC ClickFit EVO je možné kotviť na strešnú latu a zároveň aj do krokvy. Rozhodnete sa priamo počas inštalácie. Tento systém umožňuje horizontále aj vertikálne ukladanie panelov ,  jednoduchou úpravou háku. Tým získate možnosť maximálneho využitia plochy. Konštrukcia sa montuje jediným nástrojom. Rýchlosť montáže spočíva v Click systéme. Nakoľko sa konštrukcia skladá zo štyroch komponentov, nehrozí Vám , že niektoré časti ktoré nepoužijete nebudete vedieť v budúcnosti použiť.

 

FlatFix ECO – ekonomická click verzia pre ploché strechy

FlatFix Eco je modulárny montážny systém pre ploché strechy. Vzhľadom na to, že panely je možné montovať oddelene od seba, je tento systém ideálny pre menšie strechy alebo strechy s mnohými prekážkami, ako sú garážové strechy a garáže. FlatFix Eco má štandardný montážny uhol 20 stupňov, čo zaručuje dobrý energetický výnos. Systém je dodávaný s gumovými gumami, ktoré poskytujú dodatočnú ochranu strešnej pokožky.

Komponenty FlatFix Eco sú vyrobené z vysoko kvalitného hliníka. Tým je montážny systém silný aj ľahký. Systém je tiež certifikovaný podľa KIWA a je nepretržite testovaný na odolnosť voči poveternostným vplyvom, vetru, požiaru a snehu. Nestavia sa iba ľahko a rýchlo, ale aj spoľahlivo. Esdec ponúka 20-ročnú záruku na všetky svoje systémy.

Elektrárne Domácnosti

SolarEdge OnGrid a Hybrid , Ekonomy , rozšírenie jestvujúcich elektrární o batérie Pylontech , elektrárne pre chatky

Lokálny zdroj

Fotovoltaické elektrárne - priemysel a podnikanie

ESDEC - konštrukcie NOVINKA

Konštrukcie ESDEC - o 40% rýchlejšia montáž , iba 4 komponenty , iba jeden nástroj

E-shop - ELISSUN

Kompletné riešenie na jednom mieste

Veľkoobchodný cenník pre montážne firmy na požiadanie . 

Pre blizšie informácie nás kontaktujte prostredníctvom formuláru alebo telefonicky na čísle +421 (0)905 253 647.